Search Members Help

» Welcome Guest
[ Log In :: Register ]

Mini-ITX Boards Sale, Fanless BareBones Mini-ITX, Bootable 1G DSL USBs, 533MHz Fanless PC <-- SALE $200 each!
Get The Official Damn Small Linux Book. DSL Market , Great VPS hosting provided by Tektonic

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]

reply to topic new topic new poll
Topic: Video Noise< Next Oldest | Next Newest >
humpty Offline

Group: Members
Posts: 655
Joined: Sep. 2005
Posted: July 17 2006,17:26 QUOTE

I wonder if anyone has had this happening?

Been using an all-in-one Via C3 board with built-in everything. The cheapest I could find. It says 2000+ but actually runs at 7?? Mhz.

Everytime the CPU is busy, I get video noise. I can tell cos'
the fonts start flickering.

Is it just a crap board?
Back to top
Profile PM 
skaos Offline

Group: Members
Posts: 430
Joined: April 2004
Posted: July 18 2006,09:52 QUOTE

It could be an interference/shielding problem. You could try another monitor or move the monitor away from the motherboard. Also try to move the power supply away from the monitor.
Back to top
Profile PM 
faroutscience Offline

Group: Members
Posts: 82
Joined: Aug. 2005
Posted: July 19 2006,00:50 QUOTE

You should also consider the cable runs inside the box. Try routing them around the perimeter.


Back to top
Profile PM WEB 
matrulesok Offline

Group: Members
Posts: 29
Joined: June 2005
Posted: July 21 2006,08:10 QUOTE

humpty - exactly the same problem for me on the epia800. I have just accepted it, but I think faroutscience may have the answer. Let me know if you succeed in fixing the problem - thanks!
Back to top
Profile PM 
3 replies since July 17 2006,17:26 < Next Oldest | Next Newest >

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]

reply to topic new topic new poll
Quick Reply: Video Noise

Do you wish to enable your signature for this post?
Do you wish to enable emoticons for this post?
Track this topic
View All Emoticons
View iB Code