Search Members Help

» Welcome Guest
[ Log In :: Register ]

Mini-ITX Boards Sale, Fanless BareBones Mini-ITX, Bootable 1G DSL USBs, 533MHz Fanless PC <-- SALE $200 each!
Get The Official Damn Small Linux Book. DSL Market , Great VPS hosting provided by Tektonic
Pages: (2) </ 1 [2] >/

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]

reply to topic new topic new poll
Topic: graphics configuration, cant configure x< Next Oldest | Next Newest >
n.e.x Offline

Group: Members
Posts: 1
Joined: Jan. 2007
Posted: Jan. 07 2007,19:43 QUOTE

hello world ;)

I have a problem and it could be the same.

I use a HP omnibook4100 and i have negative color.


I tryed some vga configuration. I can change the screen size, but i always have this problem of color.
I'm a newbie with linux and i could forget some tests.

Wath could you advise me?

*sorry for me english level*
Back to top
Profile PM 
jescha Offline

Group: Members
Posts: 1
Joined: April 2007
Posted: April 10 2007,06:23 QUOTE


I have a Fujitsu Siemens B2130 and want install DSL. I have the same problem to 100% how n.e.x.

The screen is not readable and I can do what I want, it is evertime the same. I have change the resolution, nothing.

I would very happy, If anybody can help!!
Back to top
Profile PM 
roberts Offline

Group: Members
Posts: 4983
Joined: Oct. 2003
Posted: April 10 2007,14:48 QUOTE

At the first boot prompt you could press F2 and/or F3 to see other boot options, including the various vga code

Might want to start with framebuffer, at the very first boot prompt...

boot: fb800x600


boot: fb1024x768

depending on your hardware.
Note that there is no dsl as is normally the case when using the vga codes.
Back to top
Profile PM WEB 
cuma.elp Offline

Group: Members
Posts: 3
Joined: Jan. 2007
Posted: April 13 2007,01:26 QUOTE

Xfbdef   Xserver

i did use fb1024x768 when i use the DSL as live-CD. and it works on my Latitude CPi D266XT notebook. but when i install it to my hard drive, it looks like n.e.x laptop's screenshot.

while i try in Xshells (i'm typing like a blind man :laugh:  ). but nothing's changed

i believe, something's missing, but i don't know how/what it was? i can't figure it out why :D
Back to top
Profile PM YIM 
^thehatsrule^ Offline

Group: Members
Posts: 3275
Joined: July 2006
Posted: April 13 2007,13:34 QUOTE

Make sure you added that bootcode as part of your installation's bootloader.
Back to top
Profile PM 
9 replies since Dec. 12 2006,12:42 < Next Oldest | Next Newest >

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]

Pages: (2) </ 1 [2] >/
reply to topic new topic new poll
Quick Reply: graphics configuration

Do you wish to enable your signature for this post?
Do you wish to enable emoticons for this post?
Track this topic
View All Emoticons
View iB Code