Search Members Help

» Welcome Guest
[ Log In :: Register ]

Mini-ITX Boards Sale, Fanless BareBones Mini-ITX, Bootable 1G DSL USBs, 533MHz Fanless PC <-- SALE $200 each!
Get The Official Damn Small Linux Book. DSL Market , Great VPS hosting provided by Tektonic

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]

reply to topic new topic new poll
Topic: gnu-utils not persistent, after remastering< Next Oldest | Next Newest >
SCOEIT Offline

Group: Members
Posts: 29
Joined: Dec. 2006
Posted: Dec. 20 2006,03:45 QUOTE

I'm running DSL to use one particular application (ICA Client).  I've downloaded and installed that app, but to get it to work I have to download and enable gnu-utils through this procedure:

Start MyDSL, go to System, select gnu-utils
Download gnu-utils, then load
Right click desktop, select Apps, Tools and Enable
Then as the superuser from a command line run
apt-get update, then apt-get install cpio libxaw6

My app then works fine.

When I remaster, using the how to on this site, the app install made it to the remaster, but the gnu-utils are not loaded by default on start.  I have to run through the procedure listed above, and the app works fine.

Can someone tell me how I get the gnu-utils to be loaded and enabled by default in the remastered CD?

Back to top
Profile PM 
^thehatsrule^ Offline

Group: Members
Posts: 3275
Joined: July 2006
Posted: Dec. 20 2006,04:02 QUOTE

Check the remastering threads on how to add existing extensions to the image.

If you are using the unc version, you could load that before copying over /KNOPPIX (see later/end of meo's thread).
Back to top
Profile PM 
1 replies since Dec. 20 2006,03:45 < Next Oldest | Next Newest >

[ Track this topic :: Email this topic :: Print this topic ]

reply to topic new topic new poll
Quick Reply: gnu-utils not persistent

Do you wish to enable your signature for this post?
Do you wish to enable emoticons for this post?
Track this topic
View All Emoticons
View iB Code